Η Αποστολή μας

Εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες παρέχουν αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος και προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία.

Όραμα μας είναι να αναδείξουμε την κυκλική οικονομία ως ηγέτιδα δύναμη για ένα βιώσιμο μέλλον

Σχετικά με Εμάς

Η Hellenic Environmental Center (HEC) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες  εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων παγκοσμίως, με πολυετή εμπειρία.  Ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2000 ως καινοτόμος περιβαλλοντική εταιρεία και οραματιζόμενη την αποτελεσματική προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στα ελληνικά λιμάνια, επεκτάθηκε διεθνώς, διευρύνοντας το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών και υποδομών της.

Αποτελώντας τον κορυφαίο εταίρο στην ολοκληρωμένη διαχείριση καταλοίπων από πλοία στην Ελλάδα, η HEC παρέχει υποδειγματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια όπως στον Πειραιά, στο Αμβούργο, στο Γιβραλτάρ, αλλά και στη Βαλέτα της Μάλτας.

Στην HEC επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής και επιδεικνύουμε ιδιαίτερη αφοσίωση στην συνεχή έρευνα, ανάπτυξη και στην υποδειγματική διαχείριση των δραστηριοτήτων μας παγκοσμίως. 
 

Διεθνής Δραστηριοποίηση

Το όραμα μας είναι η δημιουργία Πράσινων Λιμανιών σε όλο τον κόσμο. Η εξαιρετικά σημαντική συμβολή μας στην εφαρμογή των αυστηρών περιβαλλοντικών απαιτήσεων και κανονισμών της Σύμβασης MARPOL 73/78 (Διεθνής Σύμβαση για την Πρόληψη της Ρύπανσης από τα Πλοία), η οποία υποχρεώνει κάθε λιμένα να παρέχει επαρκείς λιμενικές ευκολίες υποδοχής και επεξεργασίας των παραγόμενων απο πλοία καταλοίπων, θέτει την εταιρεία μας σε διακεκριμένη θέση για την δημιουργία μιας ισχυρής ασπίδας προστασίας για το θαλάσσιο περιβάλλον. 

Στην HEC έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο, αειφόρο και οικολογικό εύρος υπηρεσιών, που καλύπτει πλήρως ολόκληρη την αλυσίδα συλλογής, διαχείρισης και επεξεργασίας καταλοίπων, ελαχιστοποιώντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των δραστηριοτήτων μας. 
 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αξιοπιστία
Καινοτομία
Αποδοτικότητα
Ακεραιότητα
Αφοσίωση

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Σχεδιάζουμε το μέλλον μέσα από ένα καλύτερο παρόν. Στόχος μας δεν είναι μόνο να δρούμε αποτελεσματικά στο τώρα, αλλά να λειτουργούμε προληπτικά για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στην έρευνα, την τεχνολογία και στο ανθρώπινο μας δυναμικό, με σκοπό την ανάπτυξη νέων υποδομών και τεχνογνωσιών για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.

Κυκλική οικονομία. Η δέσμευσή μας στις επιταγές και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας είναι η κορυφαία μας δύναμη για ένα βιώσιμο και πράσινο μέλλον. Τα έργα, οι υπηρεσίες και η υπευθυνότητα μας, αποτελούν παράδειγμα  για εταιρείες, συνεργάτες, πελάτες και για το οικονομικό γίγνεσθαι.

Καινοτομία και τεχνογνωσία. Η τεχνογνωσία μας, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας, το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και η αποδεδειγμένη πολυετής μας αφοσίωση στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αποτελούν τον βασικό πυλώνα των διεθνών μας συνεργασιών, όπως αυτές μας θεμελίωσαν στην παγκόσμια περιβαλλοντική βιομηχανία.

ΕΠΟΜΕΝΟ

Οι Υπηρεσίες μας