ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΣΤΟΛΟΣ

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός σε όλες μας τις επιχειρήσεις

Παντεταρισμένη επεξεργασία αποβλήτων σύμφωνα με τις επιταγές της κυκλικής οικονομίας

Επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα για την ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών, που καλύπτουν όλα τα στάδια της διαδικασίας διαχείρισης αποβλήτων. Για την εκπλήρωση της αποστολής μας, βασιζόμαστε στο άρτια εξειδικευμένο ανθρώπινο μας δυναμικό που συνδυάζει  πολυετή  εμπειρία και ήθος.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της εγκατάστασης μας στην περιοχή του λιμανιού του Πειραιά, πετυχαίνει  τον βέλτιστο διαχωρισμό των πετρελαιοειδών αποβλήτων ανάμεσα σε υψηλού και χαμηλού σημείου ανάφλεξης, καταλήγοντας σε τρία προϊόντα. Αυτό επιτυγχάνεται με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χωρίς οσμές και θόρυβο, παράγοντας μηδενικές ποσότητες αποβλήτων, λειτουργώντας σε αρμονία με το αστικό περιβάλλον. 

 

Καθώς όλα τα λιμάνια γειτνιάζουν με κατοικημένες περιοχές, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία μας, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εξαλείφει τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην λιμενική περιοχή και στον αστικό ιστό. Αυτή η διαδικασία αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ισχύει έως το 2033, ενώ εγγυάται μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, οπουδήποτε κι αν εφαρμοστεί.
 

Ανακτημένο πετρέλαιο με υψηλή θερμογόνο δύναμη

Καθαρό νερό που πληροί τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές

Ξηρή στερεά φάση που χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό καύσιμο σε πολλές βιομηχανίες

014
lab
gallery12

ΣΤΟΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ, Η HEC ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΜΕΣΑ

Στόλος ειδικών δεξαμενόπλοιων χωρητικότητας από 500 έως 7.000 DWT

Στόλος ειδικών δεξαμενόπλοιων χωρητικότητας από 30.000 DWT και άνω, για τη συλλογή των επικινδύνων αποβλήτων που προέρχονται από υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου

Στόλος ειδικών βυτιοφόρων φορτηγών για τη συλλογή πετρελαιοειδών αποβλήτων που παράγονται από πλοία στα λιμάνια και χερσαίες εγκαταστάσεις

Στόλος ειδικών βυτιοφόρων κενού για τη συλλογή ουσιών υψηλών ιξωδών

Η HEC ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Κινητές δεξαμενές προσωρινής αποθήκευσης

Υδραυλικές, πνευματικές αντλίες κενού για υγρά υψηλού ιξώδους

Γερανούς

fleet1
ecoglory2
ecomate
018
015
016
ecoglory
ΕΠΟΜΕΝΟ

Διεθνής Παρουσία